Rozpuszczalność w wodzie: 20 g / L (60 ° C) Rozpuszczalność w innych rozpuszczalnikach: nierozpuszczalny w zimnej wodzie nierozpuszczalny w alkoholu Pochodzenie inne
Rozpuszczalność: woda 20 g/l przy 60 °C Opis fizyczny: ciało stałe Nazwa produktu: Agar (USP-NF) czysty, klasa farmaceutyczna Nazwa jakości: czysty, klasa farmaceutyczna Specyfikacja: Tożsamość wg Farmakopei:: zdany test Maksymalny limit zanieczyszczeń…
Agar agar to naturalny żelujący środek pochodzenia roślinnego, pozyskiwany z czerwonych alg. Stosowany głównie jako zagęstnik w kuchni wegetariańskiej i wegańskiej oraz w laboratoriach do hodowli bakterii. Ma szerokie zastosowanie w produkcji żywności…
Rozpuszczalność w wodzie: 20 g / L (60 ° C) Rozpuszczalność w innych rozpuszczalnikach: nierozpuszczalny w zimnej wodzie nierozpuszczalny w alkoholu Pochodzenie: inne
Rozpuszczalność w wodzie: 20 g / L (60 ° C) Rozpuszczalność w innych rozpuszczalnikach: nierozpuszczalny w zimnej wodzie nierozpuszczalny w alkoholu Pochodzenie inne